Tuonti/vienti kumppanuus

international traffic 2020
Google Analytics

skootteriopas.fi on osa kansainvälistä alusta, joka on luotu edistämään puhtaita liikkuvuusratkaisuja .

-konsepti lanseerattiin vuonna 2018, siinä on vierailtu kaikista maailman maista ja keskimäärin 174 maassa viikossa.

Sadat ostajat lähes kaikista maailman maista lähettävät päivittäin ostopyynnön sähköskootterista, jota ei vielä ole saatavilla heidän maassaan.

Vaikka joissakin maissa ostopyynnöt välitetään automaattisesti paikallisille liikekumppaneille käsiteltäväksi, yli 30 000 ostopyyntöä odottaa tällä hetkellä täyttämistä.

Tarjolla on loistava mahdollisuus mahdollistaa aidosti globaali kansainvälinen logistiikkapalvelu, jonka avulla minkä tahansa maan ostajat voivat ostaa ajoneuvoja muista maista halvimmalla hinnalla ja laadukkaimmalla luotettavuudella.

Liiketoimintamalli voisi olla transaktiopohjainen, jotta se voi skaalata tehokkaasti ja on alhainen riski suuremmassa mittakaavassa.

Joistakin Aasian maiden skootterimalleista eurooppalaiset ostajat ovat helposti kiinnostuneita maksamaan jopa 3 000 euroa enemmän, jotta joillekin äskettäin julkaistuille malleille ympäri maailmaa voisi olla merkittävä marginaali.

Vireillä olevien ostopyyntöjen suora peritysarvo voi olla 30 miljoonaa euroa. Sadat uudet pyynnöt päivässä voivat tuottaa 50 miljoonan euron tai enemmän liiketoimintaa vuodessa.

Etsimme liikekumppania, jolla on kapasiteettia ja lahjakkuutta menestyvän ja innovatiivisen liiketoiminnan rakentamiseen.

Tarvitaan taloudellisia investointeja.

Lisätietoja saat ottamalla meihin yhteyttä numeroon info@philosophical.ventures tai täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Hakemuslomake