Tuonti/vienti kumppanuus

international traffic 2020
Google Analytics

skootteriopas.fi on osa kansainvälistä alusta, joka on luotu edistämään puhtaita liikkuvuusratkaisuja .

-konsepti lanseerattiin vuonna 2018, siinä on vierailtu kaikista maailman maista ja keskimäärin 174 maassa viikossa.

2018: sähkömoottorimarkkinat vaikeuksissa

Vuonna 2018 Alankomaissa monet e-skootterien startupit menivät konkurssiin ja pääsy sähköisiin skoottereihin oli rajoitettu, kun taas Alankomaat yhdessä Norjan kanssa oli sähköautojen edelläkävijä Euroopassa.

Jopa tänään vuonna 2021 joidenkin suurten merkkien, kuten Kymcon, maahantuojat, joilla on +20 000 innokkaasti odottavaa ostajaa (johdettu tämän oppaan pyyntöjen lukumäärästä), kieltäytyvät myymästä sähköisiä skoottereita ja jatkavat kannattavien bensiinimoottoriensa myyntiä. Tämä osoitti, että siirtyminen sähköön voi olla paljon vaikeampaa monissa muissa maissa miljardeille ostajille maailmanlaajuisesti seuraavien vuosikymmenten aikana tai jopa kauemmin.

💸 Rahantekijä skootterien myyjille: huoltopalvelu

Paikallisten skootterimyyjien (jälleenmyyjien) suurin rahantekijä on ollut huoltopalvelu. Sähköskoottereiden avulla säästettäisiin kirjaimellisesti jopa 90 % ylläpitokustannuksista. Tämä aiheuttaa suuren ongelman jälleenmyyjien vanhalle liiketoimintamallille ja estää siirtymisen sähköskoottereihin monissa maissa.

Online -opas: auttaja markkinoille

e-scooter.co: n tarkoituksena on edistää sähkökäyttöisten skoottereiden näyttämistä ostajille, että bensiinikäyttöisille mopoille on jo vaihtoehtoja, jotta voidaan edistää siirtymistä puhtaaseen liikkuvuuteen terveen ilmanlaadun saavuttamiseksi kaupungeissa.

Yhä useammat EV -startupit ovat pienempiä yrityksiä, joilla on pienempi budjetti ja joilla ei ole varoja kansainväliseen myyntiin ja logistiikkaan. Verkko -oppaan avulla minkä tahansa maan ostajien on helppo saada yleiskatsaus uusimmista sähköajoneuvoista ympäri maailmaa.

Heinäkuussa 2021 tuontipyyntölomake lisättiin skootterisivuille ja jo yli 150.000 ostajaa on jättänyt ostopyynnön.

💱 Tuonti/vienti liiketoimintamalli

Ajoneuvojen maahantuonti voi olla palkitsevaa liiketoimintaa. Asiakkaat voivat maksaa maahantuontipalvelusta ennakkomaksun, jotta liiketoimintamalli ei edellytä ennakkoinvestointeja ja vastuu ajoneuvon takuu- ja huoltopalveluista voidaan siirtää asiakkaalle tehdashintaa (markkinoiden alin hinta) vastineeksi. että liiketoimintamalli voi olla puhtaasti transaktiopohjainen ja siksi sen riski on alhainen.

Asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä alhaiseen ostohintaan ja uusimpien ajoneuvojen saatavuuteen tänään . Varakkaat ostajat saattavat olla kiinnostuneita maksamaan korkeamman maksun pääsystä eksklusiivisiin ajoneuvoihin muista maista, vaikka he voisivat silti säästää rahaa ostamalla tehdashintaan.

Skootterin ja mopon maahantuontipalvelun kanssa on mahdollista tarjota lisäpalveluita, kuten takuutukipalvelua, vakuutus-, rahoitus- ja huoltopalvelua. Nämä palvelut voidaan tarjota asiakkaalle lisämaksua vastaan.

Yhteistyössä skootteriopas.fi:n kanssa yrityksesi pysyy itsenäisenä ja sillä on suora yhteys asiakkaisiin. Kaikki varat tulevat yrityksellesi, mikä tarkoittaa myös sitä, että yrityksesi on täysin vastuussa asiakkaiden palvelun laadusta.

Haluatko auttaa ostajia alueella Suomi skootterin tai mopon maahantuonnissa? Täytä alla oleva lomake tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@e-scooter.co .

Hakemuslomake