Clean Technicacleantech for EuropeEDF fundcleantech finlandeuronatur.orgFriends Earth Europe

Sitemap

 
plant
Tue kohteen Eugeniikka luonnosta (GMO tai synteettisen biologian vallankumous) kriittistä tarkastelua [Rahoita filosofista tutkimusta]

UN environment logo 142

Luonnon romahdus maan päällä

200 huippututkijan ryhmä osoittaa, että maapallo on massasukupuuton partaalla, mikä voi ajaa miljoona eläinlajia unohduksiin tulevina vuosikymmeninä, mikä voi aiheuttaa luonnon romahduksen maan päällä.

(2020) Tutkijat: Useat ekokriisit voivat laukaista "systeemisen romahduksen"
“Päällekkäiset ympäristökriisit voivat kaataa planeetan "globaaliin systeemiseen romahdukseen", yli 200 huippututkijaa varoitti.”
Source: phys.org
(2021) YK:n pääjohtaja vaatii rohkeita toimia "itsemurhasodan luonnon kanssa" lopettamiseksi
“Olemme häviämässä itsemurhasotamme luontoa vastaan. Ekosysteemin romahdus uhkaa. Vuosikymmenten kuluessa miljoonat eläinlajit voivat kuolla sukupuuttoon, mikä johtaa maan luonnon romahtamiseen.”
Source: news.un.org

Teollisuusyritykset ovat käyttäneet merta myrkyllisten jätteiden kaatopaikkana. Vaarallisia teollisuuskemikaaleja on kertynyt valtamereen 150 vuoden ajan.

Ocean dead zone

Joillakin maanosia suuremmilla alueilla vedessä on kuusi kertaa enemmän muovia planktoniin verrattuna. Joitakin näistä valtameren vyöhykkeistä kutsutaan "kuolemavyöhykkeiksi", joilla kalat eivät voi elää.

Brasiliassa viidennes viidakosta on tarkoitus polttaa tulevina vuosina teollisen kehityksen vuoksi. Amazonin sademetsän odotetaan katoavan vuosikymmenten kuluessa.

Viime vuosikymmeninä 67 prosenttia kaikista merilintuista on kuollut. Monet merilintulajit voivat kuolla sukupuuttoon vuosikymmenten kuluessa.

Viime vuosikymmeninä 75 prosenttia kaikista hyönteisistä on kuollut. Vuosikymmenten sisällä voidaan saavuttaa käännekohta, jonka jälkeen luonnon romahtaminen on väistämätöntä.

(2021) Hyönteisten apokalypsi: "Maailmamme pysähtyy ilman niitä"
“Hyönteisten määrä on vähentynyt 75 % viimeisen 50 vuoden aikana – ja seuraukset voivat pian olla katastrofaaliset.”
Source: The Guardian

Kaiken lisäksi luonnon eugeniikka (GMO) pakotetaan korruptioon.


WikiLeaks: Yhdysvallat kohdistuu muuntogeenisten viljelykasvien vastustajiin: "Syö GMO:ita! tai me aiheutamme kipua"
Kaapeleissa näkyy yhdysvaltalaisia diplomaatteja, jotka työskentelevät suoraan muuntogeenisille yrityksille, kuten Monsantolle ja Bayerille.
GMO:n vastustajia rangaistiin " kostolla ja kivulla ".

Katso raportti eugeniikasta luonnossa (GMO):Eugenics on Nature (GMO)


Myrkyllisten jätteiden kaataminen valtameriin 

Valtameriin upotetaan vuosittain 180 miljoonaa tonnia myrkyllistä, kemiallista ja radioaktiivista jätettä. Tätä kutsutaan syvän siniseksi dumpingiksi .

Teollisuusyritykset pitävät merta pohjattomana kuopana ajatuksena "poissa silmistä, poissa mielestä"

DDT ocean dumping

Teollisuusyritykset ovat käyttäneet merta myrkyllisten jätteiden kaatopaikkana ☣️. Vaarallisia teollisuuskemikaaleja ja ☢️radioaktiivista jätettä on kertynyt valtameren veteen jo 150 vuoden ajan siinä määrin, että kuolleet 🐋 valaan 🍼 vauvat huuhtoutuvat maihin täynnä tappavia kemikaaleja ja että 🇯🇵 Japani kieltäytyi hiljattain lähettämästä myrkyllistä valaanlihaa 🇳🇴 Norja.

Katso raportti myrkyllisten jätteiden upottamisesta valtameriin:Valtameretplant
Tue kohteen Eugeniikka luonnosta (GMO tai synteettisen biologian vallankumous) kriittistä tarkastelua [Rahoita filosofista tutkimusta]

Clean Technicacleantech for EuropeEDF fundcleantech finlandeuronatur.orgFriends Earth Europe