Sitemap

 
UN environment logo 142

Luonnon romahdus maan päällä

200 huippututkijan ryhmä osoittaa, että maapallo on massasukupuuton partaalla, mikä voi ajaa miljoona eläinlajia unohduksiin tulevina vuosikymmeninä, mikä voi aiheuttaa luonnon romahduksen maan päällä.

(2020) Tutkijat: Useat ekokriisit voivat laukaista "systeemisen romahduksen"
“Päällekkäiset ympäristökriisit voivat kaataa planeetan "globaaliin systeemiseen romahdukseen", yli 200 huippututkijaa varoitti.”
Source: phys.org
(2021) YK:n pääjohtaja vaatii rohkeita toimia "itsemurhasodan luonnon kanssa" lopettamiseksi
“Olemme häviämässä itsemurhasotamme luontoa vastaan. Ekosysteemin romahdus uhkaa. Vuosikymmenten kuluessa miljoonat eläinlajit voivat kuolla sukupuuttoon, mikä johtaa maan luonnon romahtamiseen.”
Source: news.un.org

Vuosittain valtameriin upotetaan 180 miljoonaa tonnia myrkyllistä, kemiallista ja radioaktiivista jätettä. Se on "näkymätöntä veden saastumista", joka kerääntyy ja lisääntyy joka vuosi. Vaarallista jätettä on kertynyt valtameren veteen jo 150 vuotta siinä määrin, että nykyään 🐋 valaan 🍼 vauvat eivät voi syntyä terveinä. Teollisuusyritykset pitävät merta pohjattomana kuopana ajatuksena "poissa silmistä, poissa mielestä"

Katso raportti myrkyllisten jätteiden upottamisesta valtameriin:🐋 OceanDump.org

Ocean dead zone

Joitakin valtameren alueita, jotka ovat suurempia kuin maanosat, kutsutaan "kuolemavyöhykkeiksi", joilla kalat eivät voi elää.

Kymmenet Norjassa viime vuosina huuhtoneet kuolleenvalaanpojat osoittavat, että ne ovat jo pian syntymänsä jälkeen saastuneita myrkyllisillä kemikaaleilla, ja Japani kielsi äskettäin myrkyllisen valaanlihan lähetyksen Norjasta.

Brasiliassa viidennes viidakosta on tarkoitus polttaa tulevina vuosina teollisen kehityksen vuoksi. Amazonin sademetsän odotetaan katoavan vuosikymmenten kuluessa.

(2020) Amazonin sademetsän kokoiset ekosysteemit voivat romahtaa vuosikymmenten sisällä
Viidesosa viidakosta tulee polttaa tulevina vuosina. "En ole ryhtymässä tähän hölynpölyyn, jonka mukaan puolustan maata intiaanien puolesta", presidentti sanoi. Brasilialainen kenraali, joka palveli viime vuonna kanadalaisen kaivosjätin Belo Sunin hallituksessa, johtaa Brasilian alkuperäiskansojen liittovaltion virastoa.
Lähde: Nature.com | Gizmodo🔥 Yli seitsemän kertaa Manhattanin kokoinen alue New Yorkissa tuhoutui tammikuussa 2022 ~ BBC

sea birdViime vuosikymmeninä 67 prosenttia kaikista merilintuista on kuollut. Monet merilintulajit voivat kuolla sukupuuttoon vuosikymmenten kuluessa.

Hiljattain tehdyssä tutkimuksessa havaittiin, että merilintupopulaatiot vähenivät 67 prosenttia vuosina 1950–2010. "Merilinnut ovat lähtökohtaisesti kuolemassa sukupuuttoon", Wilcox sanoo. "Vuosikymmenien sisällä."
Lähde: Eco Watch | National Geographic

Viime vuosikymmeninä 75 prosenttia kaikista hyönteisistä on kuollut. Vuosikymmenten sisällä voidaan saavuttaa käännekohta, jonka jälkeen luonnon romahtaminen on väistämätöntä.

(2021) Hyönteisten apokalypsi: "Maailmamme pysähtyy ilman niitä"
“Hyönteisten määrä on vähentynyt 75 % viimeisen 50 vuoden aikana – ja seuraukset voivat pian olla katastrofaaliset.”
Source: The Guardian

Kaiken lisäksi luonnon eugeniikka (GMO) pakotetaan korruptioon.

WikiLeaks: Yhdysvallat kohdistuu muuntogeenisten viljelykasvien vastustajiin: "Syö GMO:ita! tai me aiheutamme kipua"
Kaapeleissa näkyy yhdysvaltalaisia diplomaatteja, jotka työskentelevät suoraan muuntogeenisille yrityksille, kuten Monsantolle ja Bayerille.
GMO:n vastustajia rangaistiin " kostolla ja kivulla ".

Katso raportti eugeniikasta luonnossa (GMO): GMODebate.org Eläimille ja kasveille!plant
Eugeniikka luonnosta (GMO tai synteettinen biologia):n kriittinen tutkimus [GMODebate.org] Koska eläimet ja kasvit eivät voi puhua puolestaan!

Clean Technicacleantech for Europecleantech finlandFriends Earth Europerights for nature