Tuo sähkömoottoripyöriä kohteeseen Suomi.

skootteriopas.fi on luotu edistämään puhtaan liikkuvuuden ratkaisuja. Tällä sivulla on tietoja ja resursseja sähkömoottoripyörien, skootterien ja mopojen tuomiseksi Suomi : iin.


Itsepalvelu

Nykyaikaiset palvelut, kuten www.uship.com , tekevät sähköajoneuvojen tuonnista muista maista helppoa ja taloudellista. Kun ajoneuvot on sertifioitu Suomi : lle, rekisteröinti on myös helppoa ja taloudellista.

Sähkömoottori ei vaadi huoltoa, ja perushuoltoon on mahdollista käyttää säännöllisiä skootterilaitteita tai moderneja palveluntarjoajia, kuten Bosch E-scooter Service, joilla on yli 14 000 sijaintia maailmanlaajuisesti. (Bosch on sähkömoottoreiden valmistaja).


 
 
Promotion
Vähemmän ilman pilaantumista ? Ryhdy vapaaehtoiseksi osoitteessa skootteriopas.fi.
Tämä opas tavoittaa ostajat +200 maassa ja auttaa edistämään puhdasta liikkuvuutta. [ lisätietoja ]
 
Electric Scooter: clean air / healthy city air

Levyjarrut: ilmansaasteet

Levyjarrujen aiheuttama ilman pilaantuminen aiheuttaa 20% n osuuden tavallisen auton kokonaispäästöistä ja päästöt (hiukkaset) ovat myrkyllisempiä ihmisille kuin pakokaasu.

"Vehicle tailpipe emissions are going down, but the emissions from disc brakes will remain to some extent, even if you drive an electric car," Weber said. "Therefore, this kind of process will continue to play out in the future and will be an important consideration when we look at the health effects of particulate matter." (Phys.org)